Szentes Szállás

Dream Home

Házirend

Foglalás esetén kedves vendégeink elfogadják az alábbi házirendet. Telefonos foglalás esetén, a helyszínen kerülnek elfogadásra a feltételek. A szállásadó jogában áll lemondani a foglalást, amennyiben a vendég nem tartja be a házirendben foglaltakat.

  I. Foglalás

  A foglalás emailben vagy telefonon történik a https://szentes-szallas.hu weboldalon található elérhetőségek egyikén.

  A foglalást az érkezés napján 18:00 óráig biztosítjuk kedves vendégeinknek. Természetesen lehetőség van későbbi érkezésre is, de ezt minden esetben kérjük előre jelezni, ellenkező esetben a foglalásokat rendszerünkből 18:00 óra után töröljük.

   II. Érkezés – Távozás

   A szálló recepcióval nem rendelkezik, ezért érkezés előtt, kérjük, hívja a szállásadót, az érkezés időpontjának egyeztetése és a kulcsok átvétele miatt.

   Szálló elfoglalása: 15:00 – 18:00 óráig.

   Szálló elhagyása: 10:00 óráig. Távozás után a szállót ellenőrizzük. A távozás után észlelt hiány, károkozás, rongálás esetén a vendég teljes körű anyagi felelősséggel tartozik.

   Késői távozás esete: 18:00 óráig az aktuális napi szálló ár 50%-a, 18:00 óra után az aktuális napi szálló ár 100%-a kerül felszámításra.

    

    III. Fizetési – lemondási feltételek

    Foglalás esetén a szállás díjának 25%-os átutalását kérjük kedves vendégeinktől a foglalást követően 3 munkanapon belül. A foglalás fennmaradó értékét a helyszínen érkezéskor szíveskedjenek kiegyenlíteni.

    Előleg bekérése esetén az előleg csak abban az esetben számít megfizetettnek, ha annak összege a bankszámlára megérkezett.

    Ha a megrendelő, az érkezést megelőző két napon belül mondja le a megrendelt szolgáltatást vagy nem érkezik meg a megadott időpontban, köteles a szolgáltatás 50%-át „Lemondási díj”  címén megfizetni a szállásadó részére. 25%-os kötbérfizetési kötelezettség terheli a megrendelőt, ha a szolgáltatást az érkezés előtt 3-7 nap között mondja le, és 10% abban az esetben, ha 8-14 nap közötti időszakra esik a lemondás ideje.

    A foglalás díjmentes lemondása az érkezést megelőző 15. napig érvényesíthető.

    A lefoglalt időpont idő előtti távozás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

    Elfogadott fizetési módok: készpénz, átutalás.

    A feltüntetett árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák. A szállót igénybe vevő minden 18. életévét betöltött személynek szükséges az idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj megfizetése!

    Lemondást/módosítást kizárólag írásban fogadunk el.

     

    IV. Kisállatok

    A szálláson kisállat nem szállásolható el.

     V. Általános szabályok

     Kérjük, tartsák tiszteletben a környék lakóinak nyugalmát, hangoskodással azt ne zavarják. (Különösen 22:00 óra után.)

     A szálló felszerelési tárgyait azok területéről kivinni tilos.

     A szálló eszközeit, kérjük, rendeltetésszerűen használni.

     Amennyiben a szálló a vendég magatartása miatt erősen szennyezett, úgy a szálló takarításának, esetleg fertőtlenítésének költségét szállásadó részben vagy egészben a vendégre hárítja! Az okozott károkat meg kell téríteni!

     A tűz-és balesetvédelmi szabályok betartása minden vendég számára kötelező.

     Károkozás esetén a kár okozója vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni.

     Nemdohányzó épület, ezért kérjük vendégeinket, hogy használják a dohányzásra kijelölt helyeket, amelyek rendelkezésükre állnak az villa bejáratánál, valamint a teraszon. A tisztaság fenntartása érdekében a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Amennyiben jogszabálysértés miatt a szállásadóval szemben eljárást indítanak, úgy annak költségét a szabálysértő köteles megtéríteni.

     Takarítás heti egy alkalommal igényelhető ágynemű és törölköző cserével, egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén.

     Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a szobai törülközőket távozáskor hagyják a szobákban.

      

      VI. Biztonság

      A szálló területén több biztonsági kamera működik.

      Az szállóban hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk! A szálló elhagyásakor az ajtót és az ablakokat MINDEN ESETBEN zárni kell, az elektromos berendezéseket, kérjük, ne hagyják bekapcsolt állapotban.

      Felhívjuk figyelmüket, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet stb.).

      A vendég által elfelejtett tárgyakat 30 napig őrizzük. Írásban történő megkeresésre ezeket külön díj ellenében postázzuk (posta költség), melynek teljes díja előre fizetendő.

      Kérjük vendégeinket, hogy a szállóban tapasztalt mindennemű meghibásodást haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

       

       VII. Parkolás

       A szálló magán parkolóval rendelkezik. Kérjük vendégeinket a kijelölt vonalon belüli parkolásra, hogy a ki-be állás minden vendég számára biztosítva legyen.

        Kellemes időtöltést kívánunk!

        E-mail: szentesszallas@gmail.com

        Telefon: H-P: 8:00-16:00 +36 (30) 315 7581